Web levne
Image default
Business / Transportation and Logistics

Voor mijn bedrijf kartonnen opbergdozen kopen

Ik had de opdracht gekregen om kartonnen opbergdozen aan te schaffen voor het magazijn van het bedrijf. We hadden laatst de inspectie op bezoek en we kregen als kritiek puntje dat we veel plastic gebruikte binnen het bedrijf. Dit konden we ook aanpassen door meer papier en karton te gebruiken. Hier was mijn baas het mee eens en wilden van de plastic opbergdozen af. Hij wilde kartonnen dozen in verschillende soorten formaten hebben. Ik mocht dit voor hem ergens vandaan zien te halen voor een bepaalde prijs.

Kartonnen opbergdozen voor het magazijn nodig

Ik moest dus verschillende soorten formaten kartonnen opbergdozen zien te vinden voor het magazijn in het bedrijf. Gelukkig hoefde ik niet alle spullen uit het magazijn uit de plastic dozen te halen, dat lijkt mij een prut werkje. Maar goed, ik had geen idee waar ik moest beginnen met zoeken. Eerst stelde ik voor om gewoon verhuisdozen te gebruiken, maar daar was mijn baas het niet mee eens omdat deze sneller kapot zouden gaan. Daar had hij gelijk in, maar na een tijdje zoeken op het internet kwam ik een website tegen die meer dan 2.500 formaten heeft in dozen. Deze website van Dozenhal.

Het ideale bedrijf waar ik het kon kopen

Dozenhal was echt de ideale plek om mijn dozen voor het magazijn te bestellen. Ik had snel een offerte aangevraagd en deze liet ik aan mijn baas zien. Hij was hiermee akkoord gegaan en daardoor kon ik bestelling voorzetten. Nu was het afwachten totdat de dozen binnenkwamen. Maar daar hoefde ik niet lang op te wachten want binnen een paar dagen was mijn volledige bestelling bij ons geleverd. Ze waren helemaal netjes gevouwen en helemaal niet beschadigd. Bovendien waren de dozen erg stevig en kunnen we ze mooi gebruiken in het magazijn. Dozenhal houden we zeker in ons achterhoofd.

Dozenhal

Wilt u meer weten over de producten en diensten die Dozenhal aan u kan bieden? Bekijk dan gerust eens de website van Dozenhal voor meer informatie hierover. Bovendien kunt u ook dozen bestellen vanuit België want daar opereren ze ook. En daarnaast verhuren ze ook nog eens het juiste vervoer!