Verhuisdozen in- en uitpakken: de tips en tricks

Web-levne

 

Ook bij een verhuizing van of naar een stad uit Amsterdam komt er een hoop kijken. Nu kun je wel het ideale verhuisbedrijf in Amsterdam hebben gevonden, maar zij regelen niet alles voor je; je zal ook een en ander zelf moeten doen. Denk hierbij aan het in- en uitpakken van jouw spullen? Enkele tips hierbij nodig? Geen zorgen, want Budget Verhuisservice heeft ze voor je!

Nummeren/kleuren

Allereerst is het belangrijk om goed te nummeren of te kleuren. Sorteer de dozen van te voren en bedenk welke doos in welke kamer komt te staan. Vervolgens kun je door middel van kleuren en/of nummers er voor zorgen dat de juiste doos in de juiste kamer komt te staan.

Zorg voor voldoende vulmateriaal

Je wilt niet dat jouw spullen beschadigen tijdens het verhuizen. Dit voorkom je door voldoende vulmateriaal te gebruiken. Je hoeft echt niet voor alles vulmateriaal te gebruiken; met proppen papier en anders schokdempend materiaal kom je ook al een heel eind!

Ga voor kwalitatieve verhuisdozen

Op opvulmateriaal kun je besparen, maar niet op verhuisdozen! Gebruik dan ook geen oude, versleten huisdozen in allerlei verschillende formaten, maar investeer in kwalitatieve verhuisdozen die hetzelfde materiaal hebben.

Voorkom beweegbare onderdelen

Beweegbare onderdelen kunnen voor een hoop schade zorgen. Zo kan een kast met lades en/of deurtjes niet alleen kapotgaan, maar kan het ook de rest van de inhoud van de verhuiswagen beschadigen. Je doet er dan ook goed aan om beweegbare onderdelen af te plakken of in te pakken, zodat er geen onnodige schade aan jouw inboedel ontstaat.

Heb je nog meer vragen over wat er komt kijken bij een gemiddelde verhuizing, of wil je een scherpe verhuisofferte aanvragen voor jouw verhuizing van of naar Amsterdam? Bekijk dan de mogelijkheden bij ons verhuisbedrijf in Amsterdam!