Web levne
Image default
Business / Transportation and Logistics

Taxi Amsterdam Schiphol

Taxi Amsterdam Schiphol

Heeft u haast of wilt u gewoon tot aan uw deur gereden worden, dan is een taxi de beste optie. Op Schiphol heb je de keuze tussen een deeltaxi met andere mensen of een privétaxi met je eigen groep. Een taxirit naar het stadscentrum is vrij duur en kost ongeveer € 40 tot € 50. Wie het comfort van een taxi niet wil missen, kan terecht bij de officiële taxistandplaats van de luchthaven, die tegenover de aankomstterminal van Schiphol ligt.

Meetingpoint

In dat geval wacht de chauffeur op het ontmoetingspunt (Meetingpoint) met een naamplaatje. Het ontmoetingspunt is gemakkelijk te bereiken; Volg de borden op Schiphol Airport totdat je grote wit / rood geblokte kubussen ziet. Deze prijs is inclusief de “meet and greet” -service, waarbij de chauffeur klanten ophaalt van binnen de luchthaven.

De omgekeerde manier is echter goedkoper, omdat het niet nodig is om de klant te begroeten – service die tussen de 3-5 euro kost. Als een van de belangrijkste vervoersknooppunten is Amsterdam Airport Schiphol de 5e drukste luchthaven van Europa. Het is van internationaal belang en heeft veel intercontinentale verbindingen. Bovendien is de luchthaven rechtstreeks verbonden met het treinstation van Schiphol en dus ook aangesloten op het Europese spoorwegnet. Er zijn directe verbindingen met Rotterdam, Brussel en Parijs. Amsterdam Schiphol ligt op slechts 9 kilometer van Amsterdam, wat betekent dat je met de luchthaventransfer binnen 20 minuten in het stadscentrum bent. Met Taxibestellen haalt uw luchthaventransfer u op bij de terminals zodra u landt.

Wachten regelmatig op gasten

We wachten regelmatig op gasten en begeleiden hen naar onze taxi. We maken een plan en in overleg met u combineren we de verschillende vluchten zodat we zoveel mogelijk mensen economisch kunnen vervoeren in een Schipholtaxi of taxibus. Bij de afdeling planning krijgen we vooraf een goed overzicht van de routes zodat we het aantal km kunnen minimaliseren. Uiteraard kunnen wij ook ritten combineren voor taxivervoer naar Schiphol Airport. Een taxi voor Almere kunnen wij oiok snel uitvoeren omdat wij daar veel vervoerders hebben wonen

Ook als u bestemmingen buiten de stad wilt bereiken is deze service een echte aanrader, omdat de chauffeur zo snel mogelijk op de gewenste bestemming weet te komen met zijn navigatie. Voor deze service raden we het bedrijf Taxibestellen Amsterdam aan. Heeft u voor meerdere personen tegelijk een Schiphol taxirit nodig dan is dat ook mogelijk.

Wij concentreren ons op het eenvoudig, gemakkelijk en soepel maken van dingen. Wij halen het giswerk uit de kosten en exacte boekingsvoorwaarden van een luchthaventransfer in Amsterdam Schiphol, zodat u zich kunt concentreren op de essentie van uw reis. Het leuke van bestellen via Taxibestellen is dat je gemakkelijk voor iemand anders kunt boeken en de betaling al online gedaan is. U heeft dan de chauffeur zijn telefoonnummer en kunt hem terugbellen als u uw bagage bijvoorbeeld heeft opgehaald. In onze bevestigingsmail vindt u ook een nummer dat u op elk moment kunt bellen om zaken als een gewijzigd vluchtnummer of uw landing door te geven. Wilt u dat onze chauffeur binnen met een naamplaatje op u wacht, geef het even door.

Als u onze luchthaventransfer naar Amsterdam Schiphol wilt nemen, brengen onze chauffeurs u rechtstreeks naar de luchthaven, op slechts een steenworp afstand van de check-in bij de vertrekhal.

Taxi en hoofdstad Amsterdam

De hoofdstad Amsterdam staat bekend om de prachtige unieke grachten en heeft daarnaast meer dan 1500 bruggen. Niet zo gek dat veel touristen vanaf Schiphol hier naar toe reizen, ook per taxi. Het historische centrum is het herkenningspunt van de stad, met onder meer de Dam en de Wallen, voorzien van vele cafés en coffeeshops. De hoofdstad staat bekend om zijn opwindende nachtleven en ontspannen levensstijl. De stad heeft een internationale flair die voor elk wat wils te bieden heeft. De Ringvaart, een UNESCO Werelderfgoed, werd gebouwd in de 17e eeuw en staat nu bekend om zijn prachtige straten. Andere bekende attracties zijn het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis. Of u nu op zakenreis bent of een weekend in Amsterdam, snel en gemakkelijk van en naar de luchthaven komen is een must. Een betrouwbare transfer vanaf Amsterdam terug naar Schiphol helpt je om meer en beter te ontspannen tijdens je reis.

  • Taxibestellen.nl | Taxi en Schiphol taxi
  • Adres: James Cookroute 99
  • Telefoon: 036-200 22 65
  • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
  • Categorie: Taxibedrijf
  • Website: Schiphol taxi taxibestellen.nl
  • Taxibedrijf : Schiphol taxi

 

https://www.taxibestellen.nl