Web levne
Image default
Business / Transportation and Logistics

Opslagruimte Amsterdam Oost bij Opslagman

Op zoek naar een opslagruimte in Amsterdam Oost? Bij Opslagman kun je diverse ruimtes huren voor een lage, scherpe prijs. Bij Opslagman begrijpen wij als geen ander hoe lastig het is om een (grote) woning te vinden in onze hoofdstad. Veel studenten wonen op een klein aantal vierkante meters en hebben daarom niet genoeg ruimte om al hun inboedel op te slaan. Gelukkig bieden wij de mogelijkheid om deze spullen in één van onze boxen op te slaan – dit is in vele gevallen een stuk goedkoper dan een groter (en vaak dus duurder) huurhuis. 

Waarom een Opslagruimte in Amsterdam Oost?

Het huren van een opslagruimte in Amsterdam Oost kan vele voordelen bieden. Zit je middenin een verhuizing? Moet je eerder je huis uit dan dat je toegang hebt tot je nieuwe woning? Dan bieden deze boxen de gelegenheid om je spullen tijdelijk op te slaan zodat je niet je spullen tijdelijk moet onderbrengen bij familie of vrienden. Zo heb je ook altijd toegang tot je eigen spullen en ben je van niets of niemand afhankelijk. Een ander voordeel is al eerder genoemd. Het huren van een box van Opslagman is een stuk goedkoper dan het huren van een groter huis als je te weinig ruimte hebt in je eigen huis. De ruimtes van Opslagman zijn goedkoop, makkelijk, droog en verwarmd en geheel beveiligd zodat alleen jij toegang hebt tot jouw box. Een ander voordeel is dat je zelf alles online kunt regelen en na het boeken direct toegang het tot de ruimte, hiervoor is geen afspraak nodig. 

Hoe werkt het?

Als je één van de ruimtes van Opslagman wilt huren, moet je een aantal stappen doorlopen. Eerst kies je natuurlijk één van de vestigingen van Opslagman. Wij hebben vestigingen in onze hoofdstad, Diemen, Utrecht, Nieuwegein, Veenendaal en Amerongen. Zo is er altijd een ruimte bij jou in de buurt. Vervolgens kies je de grootte van de box. Dit kan vanaf 3m3 tot en met 66m3. Nadat je de ruimte hebt gekozen, vul je je persoonlijke gegevens in en doorloop je de huurovereenkomst. Ga je hier mee akkoord? Betaal dan je eerste termijn met iDeal of per factuur.