Web levne
Image default
Business / Transportation and Logistics

Luchtkussen envelop

 

 

Een luchtkussen envelop heeft als functie om kleine, kostbare goederen te vervoeren. De post moet licht zijn en niet te groot, zodat de luchtkussen envelop niet stuk gaat. Een luchtkussen envelop wordt ook wel een bubbeltjes envelop genoemd. De naam bubbeltjes envelop is ontstaan, omdat er bubbelmateriaal in zit. Dit zorgt ervoor dat de goederen niet beschadigen tijdens het vervoer.

 

Bubbeltjes envelop

Bubbelmateriaal is een lichte plastic stof, waarin bubbeltjes zitten. In de bubbeltjes zit lucht. Dit zorgt ervoor dat als een bubbeltjes envelop valt het heel lichtjes stuitert en niet op de inhoud van de bubbeltjes envelop zelf valt. Dit zorgt voor een optimale bescherming van de inhoud. Je kan er volledig op vertrouwen dat kostbare goederen in een luchtkussen envelop heelhuids de ontvanger bereiken.

 

Verpakkingsmateriaal

Verpakking Voordeel is gespecialiseerd in verpakkingsmateriaal en heeft dan ook vele soorten luchtkussen enveloppen. Het grote voordeel ten opzichte van een postdoos is dat een luchtkussen envelop vaak door een brievenbus past. Een postdoos is hier vaak te zwaar en te groot voor. Voor kleinere en lichtere post is een postdoos dus niet altijd heel geschikt. PostNL heeft maximale groottes van pakketten, die ze in brievenbussen willen doen. De maximale afmeting die ze hanteren is 38 x 26,5 x 3,2 cm voor brievenbuspost. Het verpakkingsmateriaal is hierbij inbegrepen. Verpakkingsvoordeel heeft gelukkig verscheidene modellen in het assortiment die binnen deze afmeting vallen. Dit zorgt ervoor dat je je kleine post veilig en goedkoop kan versturen.

 

Luchtkussen envelop van Verpakking Voordeel

Het is mogelijk om de adresgegevens door Verpakking Voordeel op de luchtkussen envelop te laten plaatsen. De adresgegeven die worden getoond zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor komen de pakketjes altijd goed aan op de juiste bestemming. Daarnaast zijn de luchtkussen enveloppen makkelijk in gebruik. Dit komt doordat de producten een zelfklevende strip hebben aan de bovenzijde. Dit zorgt voor een efficiënt en makkelijk inpakproces.