Laat uw grote kunststof producten maken door HSV TMP

Web-levne

Wij bij HSV TMP hebben een enorme passie voor kunststof. Dit materiaal wordt tegenwoordig steeds populairder en naar onze mening terecht. In vergelijking met de standaard constructiematerialen zoals metaal en hout is kunststof namelijk makkelijk in verscheidene vormen te krijgen en dus erg praktisch. Kunststof biedt veel meer mogelijkheden. Daarnaast is kunststof licht, makkelijk af te werken en gewoon mooi voor het oog. Bij HSV TMP kunt u dan ook diverse grote kunststof producten laten ontwikkelen voor verschillende branches (zoals infrastructuur, duurzame energie, de medische sector, de agrisector, elektronica, machine- en apparatenbouw en klimaattechniek). Enkele voorbeelden van zulke producten zijn medische behuizingen, bedieningsconsoles, dashboards voor stratenwals, kabelgoten voor spoorwegen, tunnelluidsprekers, laboratorium centrifuges, montage-systemen voor zonnepanelen, onderdelen van water-analyse apparaten, onderdelen van dakventilatoren, vouwstoelen, kinderglijbanen en nog veel meer. 

HSV TMP voor het gehele proces: van idee tot realisatie

Bij HSV TMP bent u aan het juiste adres met uw ideeën voor kunststof onderdelen, vormdelen of behuizingen. Met onze decennia aan ervaring hebben wij de benodigde kennis en het netwerk om u te kunnen helpen bij het gehele proces. Het is dan ook niet gek dat veel van onze klanten hier optimaal gebruik van willen maken en ons al betrekken bij de eerste fase van de productontwikkeling. Bij ons kunt u terecht bij hulp bij de ideevorming, een maakbaarheidsstudie (een Kunststof Quickscan of uitgebreider en het realiseren van een prototype), een offertestadium (matrijskosten en de productprijs en mogelijk een vloeisimulatie) en engineering (definitieve ontwerp realiseren, matrijsproductie en sterkte-analyses). Afhankelijk van uw product kiezen we welke techniek hier het beste bij past. De technieken die wij gebruiken zijn (hoge druk) spuitgieten, thermoplastisch schuimgieten, cascade spuitgieten of combinaties. Elk van deze technieken kent zijn eigen voordelen, waardoor het belangrijk is om per project te kijken welke techniek hier het beste bij past. Voor enkele voorbeelden kunt u reeds gerealiseerde casussen van ons bekijken op onze site. 

Hsv-tmp.nl 

Naast onze gerealiseerde projecten kunt u ook een gratis Quickscan doen op onze site waarbij u op een simpele en snelle manier de haalbaarheid van uw ideeën alvast kan testen. Verdere vragen of wilt u meer informatie? Op onze site vindt u ook onze contactgegevens: https://www.hsv-tmp.nl/