Web levne
Image default
Business / Transportation and Logistics

Ketting slot aanschaffen

Een ketting slot aanschaffen is de veiligste manier om jouw scooter te beschermen tegen diefstal. Als je het juiste ketting slot koopt is deze vrijwel niet te kraken, en tijd is de belangrijkste factor bij diefstal. Je moet wel de juiste keuze maken, als je automatisch zonder verder na te denken kiest voor het goedkoopste ketting slot kun je waarschijnlijk net zo goed een elastiek om je scooter binden. Hier zijn enkele praktische tips voor je een ketting slot koopt.

 

Verschil tussen ketting slot en kabel slot

Als je moet kiezen tussen een ketting slot aanschaffen en een kabel slot is een ketting slot in de meeste gevallen de juiste keuze. Een kabel slot werkt in principe op dezelfde wijze als een kettingslot; je haalt de kabel of ketting door het wiel van een scooter of het frame van een fiets. Het grote verschil is de wijze waarop een ketting slot en een kabel slot gemaakt worden. Bij een kabel slot worden er dunne staaldraden om een vaste kern gewikkeld. De meeste kabel sloten zijn met een stevige betonschaar vrij eenvoudig door te knippen. Een ketting slot aanschaffen doe je wanneer je er echt zeker van wilt zijn dat jouw scooter lange tijd veilig geparkeerd staat.

 

Lengte van het kettingslot

Bij een ketting slot aanschaffen moet je rekening houden met de lengte van het slot. In de webshop zie je precies de lengte van elk slot. Een lang slot is zwaarder en neemt meer ruimte in, je hebt wel meer vrijheid om de scooter aan een paal of fietsenrek te leggen. Een kort kettingslot is geschikt voor situaties waarin je de scooter wel aan het slot legt maar niet aan een vast object.

 

Waar kun je een ketting slot aanschaffen?

De beste kettingsloten die toch goedkoop zijn kun je direct bestellen via de webshop. zie http://www.scootersite.nl/uncategorized/kettingslot/

<a class="a2a_dd addtoany_share_save" href="https://www check here.addtoany.com/share”>