Web levne
Image default
Business / Transportation and Logistics

Hittebestendige kit kopen

Op de site van technischeprodukten.nl kunt u terecht voor hittebestendige kit. Vooral de variant van CTN is perfect voor het afkitten van delen die zeer heet worden. Kijk voor al onze varianten op de website.

Toepassingen hittebestendige kit

De hittebestendige kit van technischeprodukten.nl kan temperaturen tot 300 graden Celsius aan. Daarnaast is deze kit zeer goed bestand tegen flinke temperatuurschommelingen, doordat de kit flexibel blijft. Dit maakt deze kit geschikt voor het dichten van naden rond ovens, kachels en fornuizen. Allemaal plekken waar hevige temperatuurschommelingen zijn. Naast hittebestendige kit, hebben wij ook kachelkit in ons assortiment. Het verschil hiermee is dat de kachelkit niet alleen goed tegen flinke temperatuurschommelingen kan, maar ook de verspreiding van vuur van het ene compartiment naar het andere via openingen tegenhoudt. Deze kitvariant is bijvoorbeeld weer erg geschikt voor dichten van naden in kachels, open haarden en ovens. In ons assortiment vindt u de Fire Sealant. Deze is bestand tegen temperaturen tot 1200 graden Celsius. Heeft u de kachelkit aangebracht laat deze dan eerst uitharden om vervolgens de omgeving voorzichtig op te warmen. Zo voorkomt u blaasvorming. Wij kunnen u natuurlijk ook adviseren over al onze producten.

Advies

Bij technischeprodukten.nl hebben wij service en maatwerk hoog in het vaandel staan. Daarom staan onze medewerkers dagelijks voor u klaar om uw specifieke vragen over onze producten te beantwoorden en een snelle levering te garanderen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. Wij waren eerder al geruime tijd actief op de markt, voordat wij als webwinkel doorgingen. Dit betekent dat u ook met uw technische vragen bij ons terecht kunt. Wij helpen u graag verder bij uw klus! Het is zelfs mogelijk om als bedrijf onze vertegenwoordigers langs te laten komen. In dat geval kunt u het beste contact met ons opnemen via de website.

Verzenden en levering

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst voor 16:00 op werkdagen, kunt u uw pakket de volgende dag al verwachten. Wij kunnen deze snelle levering garanderen doordat ons kantoor, verkoopbalie en magazijn allemaal op één plek zitten. Zo kunnen wij snel schakelen en uw order snel in orde maken! Kijk voor alle producten en informatie op onze website.