G9 LED LAMPEN vergelijken

Web-levne

G9 LED lampen werken als een directe vervanging voor G9 halogeen lampen – met dezelfde uitrusting, maar slechts een klein percentage van de macht! G9 LED lampen zijn een langer durende, geld besparen alternatief voor traditie halogeen G9 lampen.

G9 LED lampen komen in een verscheidenheid van kleuren, helderheid en wattages. Er is een breed scala van verschillende G9 LED lampen die beschikbaar zijn voor elke ruimte in uw huis aan te passen zijn.

G9 LED-lampen zijn een goede vervanging voor standaard halogeenlampen G9 lampen, omdat ze ongeveer 90 procent minder energie dan de standaard halogeen lampen gebruiken. Als u de schakelaar met G9 LED lampen te maken, kunt u direct een verschil merken, omdat zij niet alleen uw huis of kantoor van de carbon footprint te verminderen, maar zal uw maandelijkse rekeningen te verlagen. Op de top van dat, de gemiddelde levensduur van G9 LED lampen is ongeveer 50.000 uur.

G9 LED lampen zijn niet alleen een geweldige vervanger voor de standaard halogeen lampen, maar ze zijn ook perfect voor het ophelderen en het benadrukken specifieke gebieden. De G9 LED lampen zijn verkrijgbaar in zowel warm en koel wit. Sommige G9 LED lampen geeft een 360-graden stralingshoek van licht die alle donkere hoekjes in elke kamer, overloop of gang te verlichten. Als u op zoek bent naar iets waarmee u om de stemming, G9 LED lampen kopen kan een warme en uitnodigende sfeer te creëren in elke kamer in uw huis.

https://www.leds-depot.be/led-230v/g9-gu9-led-lampen.html