Web levne
Image default
Business / Transportation and Logistics

Flexibele werkplekken omgeving Zevenaar

Een flexibele werkplek is bij uitstek geschikt voor de startende ondernemer. In de omgeving van Zevenaar bij Franklin hebben ze wel een heel bijzondere werkplek waar je als startend bedrijf direct een professionele kantoorruimte kunt krijgen. Franklin is namelijk speciaal voor slimme mensen opgezet. Omdat er alleen slimme mensen in het pand aanwezig zijn kun je hier dus ook alleen met een hoge IQ gaan werken….. Nee hoor dat wat een teaser van de eigenaar zelf maar toch het is een professionele werkomgeving en als startende ondernemer ga je natuurlijk niet vanuit huis werken maar kies je ook een professionele werkruimte. Bij Franklin Business Center Zevenaar kun je die zeker vinden. Er is geen bedrijfsverzamelgebouw in de directe omgeving waar dit te bemerken is en de huidige huurders zijn er niet weg te krijgen.

Alle faciliteiten aanwezig

Aangezien jonge en startende ondernemers ook uiteindelijk groter worden kun je bij Franklin ook doorgroeien naar meer capaciteit. Je huurt op een kortere huurperiode een flexwerkplek waar je dus wanneer gewenst gewoon een eigen kantoor van kunt maken. Naast professioneel meubilair is er ook een vergaderruimte, keuken, parkeerplaatsen, centrale balie en het kantoor is 24 uur 7 dagen in de week te gebruiken. Het kantoor wordt tweemaal per week schoongehouden en er is een uitstekende internetverbinding. Bovendien zijn er veel gezellige mede huurders waarmee gemeenschappelijk ook zaken worden gedaan. Handig dus als je wat extra hulp kunt gebruiken in het begin.

Franklin Business Center ook jouw ideale flexwerkplek

Kom gerust eens langs en maak kennis met jouw nieuwe werkomgeving waar je direct aan de gang kunt. Vandaag een werkplek nodig om te werken kom het dan gerust eens even uitproberen en laat je ook verassen door de uitstekende werkplekken. Met klimaatbeheersing is het zowel in de winter als in de zomer uitstekend werken en bovendien bent u met een centrale ligging altijd goed bereikbaar. Wordt jij ook een slimme huurder bij de Franklin?