Web levne
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een lamelparket, omdat het praktisch is

Een lamelparket is een van de meest praktische keuzes die gemaakt kunnen worden voor een woning, enkel en alleen omdat het een van de meest goedkope vloersoorten is. Daarnaast straalt het ook de warme sfeer en gloed uit waar we houten vloeren van kennen. Eigenlijk is een lamelparket alles in één, met alle voordelen zonder de nadelen. Het enige nadeel zou zijn dat een lamelparket sneller slijt ten opzichte van andere vloeren. Echter, dit hoeft geen probleem te zijn voor kamers die niet intensief gebruikt worden. Het is juist zonde om een dure houten vloer te leggen waar dat helemaal niet nodig is!

Een lamelparket van Bax houthandel

Een lamelparket van Bax houthandel bevat het grote voordeel dat we al onze houten vloeren zelf produceren in de eigen fabriek. Wat betekent dit voor onze klanten? Onze vloeren zijn ten eerste stúkken goedkoper dan die van onze concurrenten, omdat ze niet te maken hebben met de prijsmarges van de tussenhandel. Het tweede grote voordeel is dat we continu de kwaliteit van onze vloeren kunnen controleren, doordat we ze van het begin tot het einde in ons vizier hebben. Zo kunnen we er zeker van zijn, wanneer we onze klanten garanderen dat de kwaliteit van onze vloeren goed zijn. Tijdens het gehele productieproces hebben we ze geen moment uit het oog verloren, dus we weten het hoe dan ook zeker!

Neem een kijkje op onze website

Bij ons op de website is alle informatie te krijgen die je maar kunt wensen over onze houten vloeren. De prijzen zijn beschikbaar, en dan ook echt de prijzen die je bij ons kunt verwachten in plaats van lagere die alleen maar omhoog klimmen des te verder je in het bestelproces komt. Al onze houtsoorten zijn te zien, waarbij je van tevoren al een goed beeld kan krijgen van het uiterlijk binnen de woonkamer. Daarna kan je altijd alles bekijken in onze showroom! Wil je meer informatie? Contact met ons opnemen mag altijd, onze medewerkers voorzien u bovendien graag van passend advies voor uw kamers. Je kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.