Web levne
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een bijbelse rondreis door Israël is een bijzondere ervaring

Ik ben laatste op een bijbelse rondreis geweest door Israël met het vakantiebedrijf: Israël Idoed reizen. Het was een ervaring om nooit meer te vergeten. Ik heb zoveel gezien en mogen beleven samen met mijn familie. Het was een goed georganiseerde reis met van alles erop en eraan. Ik zou het zo nog een keer willen doen!

De bijbelse rondreis door Israël door Israël Idoed Reizen

Als u een bijbelse rondreis door Israël wilt gaan doen, raad ik zeker aan om dit door een goed vakantiebedrijf te doen. In mijn geval was dat Israël Idoed Reizen. Door met hun een reis te beginnen had ik het gevoel dat we op een mooie en prettige manier werden begeleid. Ze gingen met mijn familie en een paar andere gezinnen gezamenlijk op vakantie naar hetzelfde land. We hadden ook allemaal dezelfde gids bij ons, die ons zou begeleiden de hele vakantie door. De gids wist echt alles over het land en de bijzonderheden van de plaats waar we waren. Wat u ook vroeg, zij wist het! Het gaf een veilig gevoel dat zij in de buurt was om ons te helpen en te begeleiden in de reis. Bovendien gaf ze ons veel ruimte. We hoefden niet perse met haar mee, we mochten ook ons eigen gangetje gaan, wel met voorwaarden. Bijvoorbeeld zelf de stad ontdekken.

Excursies

De keuze die mijn familie had qua excursies was niet normaal. Er was zoveel om uit te kiezen en alles zag er goed uit! Uiteindelijk hadden we gekozen voor de all inclusive reis in het voorjaar. Wat er zo speciaal was aan deze excursie is dat ze echt in het thema van de excursie bleven. Bijvoorbeeld, als je hebt gekozen voor historische excursie, kreeg je bijna alleen maar belangrijke historische plekken te zien. Ons thema was lente. Dus wij kregen vooral de schoonheid van de lente in Israël te zien. Het was adembenemend. Dit was niks vergeleken in Nederland.

Boek uw bijzondere reis!

Wilt u ook een bijzondere rondreis maken door Israël? Bekijk dan de website van Israël Idoed Reizen voor meer informatie over de reizen en het bedrijf.