Web levne
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een bestelbusje huren in de omgeving van Zoetermeer is zo geregeld!

Voor ons bedrijf moesten we zo snel mogelijk een bestelbusje huren in Zoetermeer of omgeving. We moesten bepaalde spullen wegbrengen naar de klant, maar ons eigen busje was bij de garage en konden we niet gebruiken. Daarom moest er zo snel mogelijk iets anders geregeld worden, anders hadden we een boze klant en dat wilt niemand! Alleen de zoektocht naar een bestelbusje ging niet echt heel soepel.

Met spoed een bestelbusje huren in de omgeving van Zoetermeer

We hadden dus alleen voor een paar uur een bestelbusje nodig om te huren in de omgeving van Zoetermeer. Samen met andere collega’s van mij zijn we het hele internet af gegaan om bedrijven te zoeken die waar je ook met spoed kon huren. Heel veel van die verhuurbedrijven deden daar helemaal niet aan. We hebben zelfs sommige telefonisch gesproken en zij vertelde ons steeds hetzelfde: ‘Het is onmogelijk om nu even snel een busje klaar voor u te zetten.’ Op een gegeven moment zaten we zo met ons handen in het haar dat we het echt niet meer wisten. Totdat er een andere collega naar ons toe rende en schreeuwde dat hij iets had gevonden! Met verbaasde gezichten keken we hem aan en hij zei dat we nu moesten gaan!

Infinity Car rental was onze redding

Met onze bedrijfsauto gingen we naar de plek waar onze collega een busje had kunnen vinden. Het verhuurbedrijf heette Infinity Car rental en ze waren echt de redding die wij zochten! Toen we er aankwamen stond het busje al meteen voor ons klaar en we konden hem eigenlijk meteen meenemen. Er moest alleen iemand daar even snel wat borg betalen voor de bus. Na ongeveer 2 uurtjes kwamen we terug en betaalde we het uiteindelijke bedrag en bedanken we allemaal het bedrijf, want als het niet aan hun lag dan hadden we een groot probleem.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten en verschillende wagens die u bij Infinity Car rental kunt huren? Dan kunt u gerust met ons contact opnemen via de website van Infinity Car rental. Op de website vindt u alle gegevens die belangrijk zijn om met ons in aanraking te komen en welke wagens wij tot onze beschikking hebben.