Web levne
Image default
Business / Transportation and Logistics

Dozenhal

De Dozenhal is de aangewezen partner voor de inkoop van verpakkingen zoals kartonnen dozen. Als koeriersbedrijf zijn wij met onze vaste klanten constant in overleg over de manier waarop we zaken kunnen verbeteren. In onze branche wordt er gewerkt met lage marges en de concurrentie is moordend. Je heb je te maken met hoge brandstofprijzen. Daarbij zijn de koeriers waarmee wij werken zzp-ers. Wij betalen hen op basis van een onder andere een uurloon. Vanwege de vele files op de Nederlandse wegen zijn koeriers vaak langer onderweg dan nodig zou zijn. De files en de toenemende drukte op de Nederlandse wegen zijn zaken waar wij weinig aan zullen veranderen. Onze branche draagt daar zelfs aan bij. Echter zijn er zaken waar wij wel iets aan kunnen veranderen. Wij zien dagelijks dat onze klanten pakketten aanleveren die eigenlijk van een verkeerd formaat zijn. De klant betaalt per kilo, en wanneer een product in een te grote doos wordt aangeleverd is de prijs van het transport voor deze klant toch hetzelfde. Wij zijn met onze vaste klanten in gesprek gegaan om hier iets aan te doen. Wij hebben onze klanten geadviseerd om hun dozen voortaan in te kopen bij De Dozenhal. De Dozenhal heeft namelijk de grootste voorraad kartonnen dozen in Nederland. Daarbij levert De Dozenhal in werkelijk alle soorten en maten. Al onze vaste klanten leveren hun pakketten nu aan in dozen van De Dozenhal. Het aantal pakketten dat wij in onze bussen vervoeren is hierdoor met 20% gestegen.

Kartonnen dozen bestel je bij De Dozenhal

Daarom adviseren wij klanten om hun kartonnen dozen te bestellen bij De Dozenhal. We belasten hiermee ook het milieu minder. Bij De Dozenhal kan je heel eenvoudig online bestellen en berekenen wat je betaalt voor een partij. Wanneer je op een zeker moment met een restpartij zit, dan kan De Dozenhal deze gewoon terugnemen, mits de partij in een goede staat verkeert.

Levertijd

De Dozenhal presteert ook goed op het gebied van levertijd. Wanneer je vandaag bestelt, dan kan je het morgen in huis hebben. De Dozenhal kan kartonnen dozen ook voorzien van een logo als het moet. Op de website van De Dozenhal vind je alles terug over de tarieven en de voorwaarden.