Web levne
Image default
Offers

Container verkoop, een brede branche

Zelfbouwcontainer.nl is een bedrijf dat werkzaam is in de container verkoop. Maar container verkoop is zoveel meer dan alleen het verkopen van containers. Er zijn zoveel mogelijkheden, deze hebben voornamelijk te maken met de container verkoop met inhoud. De containers van zelfbouwcontainer.nl worden altijd verkocht zonder inhoud. Dit doet het leeuwendeel van de branche maar toch zijn er een aantal bedrijven dat bij hun containerverkoop tuinmeubelen er bij in begrepen hebben. Dit zorgt voor erg hoge prijzen, hierom zal zelfbouwcontainers niet met deze trend meegaan. Ook wordt soms ook nog aan externe container verkoop gedaan hierbij zitten bij de verkoop eetkamerstoelen of andere totaal niet aansluitende producten. Over de opslag van deze producten betaald de klant uiteindelijk een flink deel mee. Een onverstandige keuze dus om met deze verkoopbedrijven zaken te doen.

Waarom container verkoop zonder inhoud?

Deze vorm van containers verkopen is voor de klant vele malen voordeliger, ook kunnen zij op deze manier verhuurt worden. Omdat de containers alleen opgeslagen hoeven te worden en geen andere artikelen scheelt dit enorm in de opslag kosten. Deze kosten hoeven dus ook niet doorberekend te worden nar de klant, dit zal anders leiden tot een veel hogere verkoopprijs. Verder scheelt het ook in onderhoud en transportkosten. Ook wordt de prijs van de restartikelen die bij de containers verkocht worden hoger gemaakt. Het slimste zou zijn als een klant een container wilt en restartikelen als bijvoorbeeld een salontafel, dat de klant de container los koopt bij een bedrijf als zelfbouwcontainer.nl en de desbetreffende salontafel ergens anders koopt, dit zal in de verkoopprijs erg schelen.

Soorten verkoop van containers.

Er zijn veel verschillende containers die verkocht worden binnen de branche. In alle kleuren en maten, van groot tot klein, van zwart tot gifgroen. De containers verschillen meestal van een afmetingen van 2 meter tot 6 meter, dit maakt de container verkoop erg overzichtelijk. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op deze lengtes, er zijn ook vierkante containers van 33 of 16 kubieke meters bijvoorbeeld, hier is de hoogte en de breedte dus altijd even hoog als de lengte. Dit valt buiten de norm van de gemiddelde verkoop, het gemiddelde containerbedrijf hanteert namelijk altijd een breedte en hoogte van 2 meter voor hun containers. Verder zijn er ook varianten in de deuren ramen en het interieur van de containers. Er kan gekozen worden voor enkele en dubbele deuren. Deze kunnen aan de korte en aan de lange zijde geplaatst worden. Ook is er een variatie op waar de ramen geplaatst kunnen worden op de containers. Dit kan in het verkoopproces door de klant allemaal worden samengesteld. Al met al zijn er dus vele soorten containers in de verkoop, aan u welke u kiest.

Container te groot? Bestel een kleine!

Uiteraard als je aan het woord container denkt, zie je al een grote zeecontainer voor je die meestal op schepen vervoerd worden. Dat kan! Er moet alleen niet vergeten worden dat een container in allerlei verschillende maten te bestellen is. Zo is er bij Zelfbouwcontainer onder andere een 10ft container te koop, maar ook een 2×2 container. Wordt er getwijfeld over de juiste maat, twijfel geen moment om te bellen. Door de goede service kom je er zo uit. Niet alleen is over de grootte van de opslagcontainer te praten, maar ook over de hoeveelheid deuren. Zo kan er 1 deur geplaatst worden, maar ook 2. Of je dit nu aan de voorkant of zijkant wilt, aan u de keus!

Waar worden containers voor gebruikt?

Opslagcontainers kunnen voor allemaal verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo gebruikt de een containers voor verhuizingen en verbouwingen en de ander een container als tuinhuisje. Of dit mogelijk is? Zeker weten! Naast maten en deur opties biedt Snelbouwcontainer ook kleuren aan! Heb je een blauwe container nodig of een groene? Dan is dit zo geregeld! Mocht je een container in de tuin willen, dan is er ook nog de optie voor een mooie houten look! Alle containers zijn waterdicht, hebben luchtgaten om vocht te vermijden en hebben een jaar lang gratis anti-roest garantie! Er hoeft dus geen zorgen gemaakt te worden over de meubelen en andere voorwerpen die in de opslagcontainer kwijt moeten!

Container te koop of te huur?

Is de container maar tijdelijk nodig? Dan biedt Zelfbouwcontainer huur containers aan. Er kan al vanaf 6 maanden gehuurd worden. Dit is een perfecte optie voor particulieren en zakelijke mensen die tijdelijk een container nodig hebben. De zelfbouw container wordt voor u gemaakt, blijft de huurperiode staan en wordt vervolgens weer weggehaald. Veel tijd en geld wordt hiermee bespaard. Toch een container willen kopen? Dan is de website Snelbouwcontainer of Zelfbouwcontainer de perfecte plek!

Welke container past bij u?

Bij interesse neem zeker een kijkje op de verkooppagina van zelfbouwcontainer.nl, of kijk eens rond op de site. Misschien ziet u precies de container die u voor ogen had of degene die perfect pas in die lege hoek van de tuin. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u dan op weg naar de perfecte container voor u.