Behoefte aan opslagruimte in Utrecht?

Web-levne

Bent u op zoek naar een goedkope opslagruimte in Utrecht en omgeving? Opslagman is een opslagruimte verhuurbedrijf met drie vestigingen in Amerongen, Nieuwegein en Veenendaal. Het is een familiebedrijf met jarenlange ervaring. Zij verhuren al meer dan 14 jaar succesvol opslagruimte.

Opslagruimte in Utrecht van alle gemakken voorzien

De door Opslagman aangeboden opslagruimte in Utrecht en omgeving zijn van alle gemakken voorzien. Jouw spullen zijn veilig opgeslagen terwijl ze voor jou toch makkelijk toegankelijk zijn. Zo heb je 7 dagen per week toegang tot jouw opslagruimte door middel van een toegangscode. Alle opslagruimtes zijn verwarmd, droog en beveiligd. Je mag kosteloos gebruik maken van de diverse vervoermiddelen die bij de opslagruimtes aanwezig en ze beschikken allemaal over een lift. Is het formaat van je opslagruimte niet meer toereikend dan kun je deze gemakkelijk en kosteloos omzetten naar een grotere of juist kleinere ruimte. Wil je helemaal geen opslagruimte meer huren dan kun je je opslagruimte kosteloos dagelijks opzeggen, Opslagman kent namelijk geen opzegtermijn. Kortom, genoeg redenen om opslagruimte te huren bij Opslagman.

Wanneer opslagruimte Utrecht huren?

Wanneer kies je nou eigenlijk voor opslagruimte in Utrecht? Ten eerste hebben alle drie de vestigingen van Opslagman een zeer centrale ligging in de provincie Utrecht. Hierdoor zijn ze vanuit diverse kanten van Nederland dus gemakkelijk en snel bereikbaar. Alle vestigingen zijn tevens zeer toegankelijk voor elk type vervoer. Zo kun je overal gemakkelijk parkeren met auto’s, busjes, aanhangers, of zelfs groter vervoer. Toch zijn er een paar verschillen. De vestiging in Amerongen is bijvoorbeeld de vestiging met de goedkoopste opslagruimte en tevens de locatie van het hoofdkantoor van Opslagman. De vestiging in Veenendaal biedt opslagruimte in een zeecontainer. Door optimaal gebruik te maken van de hoogte van deze container heb je meer vierkante meter voor de opslag van je spullen en daardoor meer waar voor je geld. De vestiging in Nieuwegein bevindt zich op een toplocatie aan de ring van Utrecht. Zelfs vanuit Amsterdam ben je er binnen 30 minuten. Zo heeft iedere vestiging zijn eigen pluspunten. Maar welke vestiging van Opslagman je ook kiest, je spullen zijn altijd veilig, droog, makkelijk toegankelijk en dit alles ook nog eens tegen zeer aantrekkelijke prijzen.