Web levne
Image default
Internet

3 site-uri pentru a converti fișierele WEBP în JPG online

În acest articol ne vom uita la 3 site-uri pentru a converti fișierele WEBP în JPG online. Unele dintre aceste convertoare acceptă și procesul de conversie în lot, care vă va permite să convertiți mai multe în același timp. În plus, multe dintre platformele pe care le vom vedea astăzi sunt capabile să convertească fișiere WEBP în multe alte formate: cum ar fi TIFF, PNG, BMP etc. Fiecare are caracteristici unice: unele vă permit să accesați servere cloud, altele vă permit să adăugați imagini din linkuri. Să aruncăm o privire acum la site-urile pentru a converti imaginile WEBP în JPG.

1. MiConv

Primul dintre cele mai bune site-uri pentru a converti fișiere WEBP în JPG online pe care îl vom vedea astăzi este, evident, MiConv, sau o instituție de bună credință când vine vorba de conversiile de fișiere online. Cu MiConv, de exemplu, puteți converti imaginile WEBP încărcându-le de pe computer sau pur și simplu lipind linkul unei imagini găsite online. De asemenea, puteți selecta liber formatul de ieșire, deci nu trebuie neapărat să convertiți în JPG. Planul de bază (gratuit) nu vă permite să convertiți mai mult de 5 imagini simultan și, în orice caz, nu mai mult de 50 în 24 de ore. Și nu ar trebui să depășească 50 MB.

2. CloudConvert

CloudConvert este de departe unul dintre cele mai bune site-uri pentru a converti fișiere WEBP în JPG online. Acest lucru se datorează faptului că platforma menționată mai sus are câteva caracteristici unice, care o pun cu capul și umerii deasupra celorlalți. De exemplu, puteți redimensiona fotografiile sau le puteți roti și activați tonuri de gri. În afară de aceasta, puteți utiliza și CloudConvert pentru a obține un singur PDF care conține toate fișierele WEBP pe care ați decis să le convertiți. Evident, acest site vă permite să adăugați imagini pentru a fi convertite fie de pe un PC, din cloud, fie din link-uri online. Puteți converti maximum 5 fotografii împreună și maximum 1 GB.

3. Convertio

Al patrulea dintre site-urile de pe lista noastră este Convertio – posibil primul concurent al CloudConvert. În practică, acest portal vă permite să efectuați operațiunile de conversie cu o viteză cu adevărat extraordinară. Și puteți încărca fotografii de pe computer sau server cloud, cum ar fi Dropbox sau Google Drive. Dar Convertio are și limite mai stricte decât celelalte: puteți converti doar 2 fișiere în același timp, înainte de a le putea încărca pe celelalte. Fără această premisă, este încă una dintre cele mai bune opțiuni disponibile pentru tine.