Web levne
Image default
Offers

10ft container; wat is het en wat kan ik er mee?

De 10 ft container, waarschijnlijk zegt u het in eerste instantie helemaal niks. Daarvoor zal ik het even verder voor u uitleggen. De 10 ft container of te wel de container met een lengte van 2,99 meter en een hoogte van 2.59 meter. Dit maakt de 10ft container ideaal als opslagruimte of als schuur. Zo kan je de 10ft container van Zelfbouwcontainer ook perfect gebruiken als opslagruimte bij uw werkplaats. Mede door het dubbele slot dat gevestigd is op deze 10ft container is inbraak geen optie en heeft u dus niet telkens al uw gereedschap mee te nemen van de werkplaats. Ideaal voor in de bouw dus.

 

10ft container kopen.

 

Een 10ft container kopen kan natuurlijk op meerdere manieren. Je kan een gebruikte 10ft container kopen zodat het goedkoper is en jij geld bespaart. Of je kan een 10ft container kopen via marktplaats. Op deze manier is ook de prijs van de 10ft container weer lager. Maar het risico van deze 2 opties is dat de 10 ft container die u dan aanschaft niet van de beste kwaliteit is. Denk hierbij aan dat de 10ft container kan gaan roesten. Bij Zelfbouwcontainer is de 10ft container altijd met een 2 jaar anti-roest garantie. Op deze manier hoeft u niet bang te zijn dat u de 10ft container niet veilig buiten kan plaatsen zonder dat het gaat roesten. De 10ft container van Zelfbouwcontainer is een garantie voor de beste kwaliteit! Verder is de 10ft container van Zelfbouwcontainer demontabel en binnen 10 minuten opgezet zonder het gebruik van gereedschap. Een kind kan de was doen!

 

 

Voordelen 10ft container van Zelfbouwcontainer.

 

Er zitten meerdere voordelen aan het kopen van een 10ft container bij Zelfbouwcontainer. Ik zal ze even voor u op gaan sommen. Het eerste voordeel van een 10ft container bij Zelfbouwcontainer is dat ze een anti-roest garantie van 2 jaar hebben. Doordat Zelfbouwcontainer werkt met de beste kwaliteit containers kan er u verzekerd worden dat deze containers ondanks wat voor weer het ook is, nooit zullen roesten.  Het 2e voordeel is dat de 10ft container makkelijk op te bouwen is. Zonder gereedschap en met 2 man is de 10ft container binnen 10 min opgezet. Het voordeel dat daarbij komt kijken is dat de 10ft container dus makkelijk te verplaatsen is. Het 3e en tevens laatste voordeel is dat de 10ft containers bij Zelfbouwcontainer altijd op voorraad zijn. Zo heeft u de volgende dag al uw 10ft container in huis of op uw werkplaats.

 

20ft container; wat houdt het in?

 

De 20 ft container is eenzelfde soort container als de 10ft container maar dan in een andere maat. De 20ft container is namelijk 2 keer de grote van een 10ft container. De 20ft container is ook wel een TEU. De 20 ft opslagcontainer heeft een afmeting van 6,10 meter lang en 2,59 meter hoog. De 20 ft container is dus niet zo geschikt om in de tuin te gebruiken. Wel is het een perfecte container voor werkplekken. Door de grote ruimte binnen is er veel opslag. De 20ft container van Zelfbouwcontainer is wederom voorzien van een dubbel slot wat ervoor zorgt dat je weer alles op kan slaan op de werkplek en niet bang hoeft te zijn voor diefstal. Ook is deze 20ft container net als de 10ft container makkelijk op te zetten zonder het gebruik van gereedschap.

 

Ik wil een container in de tuin welke kan ik het best nemen?

 

Zit je eraan te denken om een container te plaatsen in je tuin voor extra ruimte of eventueel als vervanging van je schuur. Maar je weet niet welke je het beste kan nemen? Voor een container in de tuin zal je snel richting de 8ft container of 10ft container gaan. De 20ft container is in de meeste gevallen te groot voor in de tuin met de 6 meter lengte. Tussen de 8ft container en de 10ft materiaalcontainer zitten maar kleine verschillen. Zo heeft de 8ft container een lengte van 2,44 meter en een hoogte van 2.26 meter en de 10ft container een lengte van 2.99 meter en een hoogte van 2,59 meter. Deze kleine verschillen maken dus uit dat het beter is om voor de 10ft container e gaan indien dat mogelijk is bij uw tuin. Ondanks het kleine verschil zal het qua gevoel van ruimte wel voelen als een groot verschil.

 

Neem contact met ons op.

 

Bij interesse kan u direct contact met ons opnemen. Dit kan via info@zelfbouwcontainer.nl of u kunt ons telefonisch bereiken via 085-0685590. De 10ft container of 1 van de andere containers in het echt zien wij heten uw van harte welkom om langs onze showroom te komen op Warmoeziersweg 20 te Bergschenhoek. Weet u zeker dat u een container aan wilt schaffen bestel nu! Benieuwd naar de prijzen, vraag nu uw offerte aan.